Nytt för dig som laddar elbilen i Sollentuna

Kategori: Elhandel
Publicerad:

Vi fortsätter att bygga nya laddplatser i Sollentuna. Senaste tillskottet är laddstolparna vid simhallen. Vi är nu redo att presentera nästa steg.

Mobilapp gör det enkelt att köra elbil

Tillsammans med vår partner Charge & Drive lanserar vi inom kort en mobilapp där du enkelt kan hålla koll på var du kan ladda din bil, hur mycket du har laddat, vad du betalt och hur du kommer i kontakt med vår support.

Mobilappen är anpassad både för Apple och Android och ersätter webbportalen där vi tidigare presenterat aktuell och historisk användarinformation.

Du laddar gratis vid våra laddstolpar i Sollentuna i sommar

Vi kommer inte att debitera dig som laddar vid våra publika laddstolpar i Sollentuna innan mobilappen är fullt lanserad. Vi räknar att systemet med betaltjänster kommer att vara klart efter sommaren. Till dess kommer du att kunna ladda din bil gratis, utan att använda RFID-brickan.

Under perioden du laddar gratis kommer du inte att få tillgång till statistik. Statistik och betalningsuppgifter är dock möjligt på övriga Charge & Drive laddstolpar runt om i landet.

Vi skyddar dina personuppgifter

Vi säkerställer att dina personuppgifter är skyddade hos oss, men också att du får information och service som är relevant för just dig. För att hantera den nya dataskyddsordningen GDPR behöver vi därför uppdatera vårt avtal med dig. Vi återkommer med mer information inom kort.