Kabel-TV: Brett utbud och stor valfrihet

  • Senast granskad:

Med en anslutning till stadsnätet kan du välja mellan flera TV-alternativ.

Vår egen tjänst Kabel-TV Stor kan kompletteras med ett stort utbud av digitala kanaler från två olika leverantörer.

Kabel-TV Stor

Det här är ett intressant TV-abonnemang med sexton analoga kanaler. Du behöver inga digitalboxar och kan titta på flera TV-apparater samtidigt. Se kanalplan, nedan. Abonnemanget kan tecknas av dig som bor i ett anslutet småhus i ett område som byggts ut för kabel-TV. Kontakta oss för att se om tjänsten är tillgänglig i ditt område.
Priset för kabel-TV Storär 500 kr i anslutningsavgift och 110 kr/mån. Abonnemanget löper med en avtalstid på tre månader i taget. Du ansvarar själv för dragningen av s.k. koaxialkabel från switchen till ditt TV-nät.

Med en tilläggstjänst kan du se utbud kabel-tv stor digitalt

Köp till en digitalbox eller en CA-modul till din TV så får du de 16 kanalerna digitalt. Startavgiften  är 200 kr och kortavgiften för närvarande 30 kr/mån. Vi tillhandahåller en avancerad digitalbox för 2 500 kr, en enklare box för 750 kr eller en CA-modul, för dig som har en TV med inbyggd digitalbox, för 500 kr. Här kan du beställa mer information.

Vill du ha fler kanaler?

Som ett tillägg till Kabel-TV Liten/Stor levererar Boxer och Bredbandsbolaget digital-TV. Mer information om priser och kanalutbud hittar du hos resp. leverantör:
Boxer (tel. 0771-21 10 00), Bredbandsbolaget (tel. 0770-777 000).