Ladda elbilen hemma

  • Senast granskad:

Enkelt och hållbart elbilsägande.

Med SEOM-boxen underlättar du laddning av bilen hemma

Efter noggrann utvärdering av marknadens laddboxar har vi valt att lansera vår egen variant av Halo Wallbox™ från Charge Amps. SEOM-boxen är enklare, säkrare och smartare än många av marknadens laddboxar. Dessutom är den snyggare. 

SEOM-boxen är enkel att använda, liten och nätt med en genomtänkt design och en fast 5- meterskabel. Inställningar och tillgång till användardata hanteras lätt via din telefon.  
Boxen är svensktillverkad med säkerhetsnivå Mode 3, dvs boxen och bilen kommunicerar med varandra för en säker laddning. Den har tre års garanti.

Med SEOM-boxen kan du ställa in en timer så att laddningen inte belastar din effektavgift. Via det extra schukouttaget finns möjlighet att koppla in ytterligare en bil eller en motorvärmare. RFID-access ger dig möjlighet att enkelt låsa och låsa upp boxen.

Kontakta oss för en aktuell prisuppgift.

Kontakta mig ang. laddbox

Ärendet gäller

Vi skyddar dina personuppgifter

Nu stärks ditt konsumentskydd i enlighet med nya dataskyddsförordningen, GDPR. GDPR ersätter svenska personuppgiftslagen (PuL) och träder i kraft inom EU 25 maj 2018. Vi säkerställer att dina personuppgifter är skyddade hos oss, men också att du får information och service som är relevant för just dig.

Läs mer här.