Varför välja el från en lokal elhandlare?

  • Senast granskad:

Här är våra viktigaste argument.

Ekonomin

Dina pengar stannar lokalt. Det innebär fler arbetstillfällen här i trakten. Många som jobbar hos oss bor i närheten.  Även våra entreprenörer är oftast lokala. Du kanske känner någon som jobbar hos oss, din granne, faster, bror, kusin, vän?

Miljön

Du bidrar till en hållbar framtid. Vi säljer endast 100 % förnybar el. Snart kan du också köpa lokalt producerad solel. Genom att placera laddstationer strategiskt gör vi det lättare att köra elbil här i trakten.

Servicen

Service är viktigt och det är ingen slump att vi år efter år ligger väldigt högt i ”Nöjd-Kund-Index”, NKI. Vår kundtjänst har lokalkännedom.Du är alltid välkommen förbi vårt kontor för att ställa dina frågor över en kopp kaffe.

Vilka är vi?

Sollentuna Elhandel är en del av SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB. Vi är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Vi är idag närmare 100 anställda, de allra flesta med Sollentuna, Vallentuna och Upplands Väsby som bas. Vi är den lilla aktören med den stora visionen - nära dig! 

Prova oss

Om du tycker att det verkar vettigt att handla din el lokalt, kontakta oss. Vi är sällan billigast i landet men den totala prisskillnaden brukar inte vara stor.
Välj med hjärtat, välj lokalt. Teckna avtal här.

Välkommen!