Tjänster kabel-TV

Vi erbjuder två olika bastjänster: kabel-TV Liten och kabel-TV Stor. Tjänsterna sänds analogt men genom ett digitalt tillval får du även tillgång till den digitala versionen av TV-kanalerna och därmed oftast HD-versionen.

Vilket paket kan jag välja? 

Det digitala tillvalet från SEOM går enbart att lägga till om du har bastjänsten kabel-TV Stor. Om du har kabel-TV Liten kan du istället kontakta någon av de andra leverantörerna som finns i nätet för att beställa digitala kanalpaket.

Kabel-TV liten erbjuds enbart till boende i Sollentunahem och vissa flerfamiljshus. Kontakta din fastighetsägare för att få information om vilken tjänst du har i lägenheten.

Boende i villa och bostadsrättsföreningar i flerfamiljshus där fastighetsägaren har beställt tjänsten erbjuds kabel-TV Stor.

Läs mer om priser och vilka kanaler som ingår i respektive paket nedan.

Beställ ytterligare kanaler

Har du ett av baspaketen från SEOM kan du beställa ytterligare tjänster från de leverantörer som valt att leverera kabel-TV i vårat öppna nät. För priser och kanalutbud hänvisar vi till respektive leverantör.

Boxer (tel. 0771-21 10 00), Telenor (tel. 020-222 222).

Utrustning för kabel-TV

Vi erbjuder tre olika typer av boxar: En avancerad digitalbox för 2 000 kronor, en enklare modell för 750 kronor eller CA-modul för dig som har en TV med inbyggd digital tv-mottagare, för 500 kronor (alla priser inkl. moms).

Förutsättningar digitalt tillval

För det digitala tillvalet krävs att du har särskild utrustning för programkortet. Du behöver en digital mottagare av typen DVB-C, som brukar vara standard på nya TV-apparater, och en kortplats för CA-modul som är kompatibel med CryptoGuard CAM.

Om du inte har en TV som klarar DVB-C eller CA-modulen, eller av annan anledning inte har förutsättningarna, går det att ta del av tjänsten genom en digitalbox. Vi erbjuder tre olika varianter av boxar: en avancerad digitalbox för 2 000 kronor, en enklare modell för 750 kronor eller en CA-modul för dig som har en TV med inbyggd mottagare för kabel-TV och CA-kortplats för 500 kronor (alla priser inkl moms).