Ladda elbilen hemma eller på jobbet

Vi erbjuder SEOM-boxen för dig som vill ladda bilen hemma eller på jobbet.

Med SEOM-boxen får du en effektiv laddlösning som gör att du enkel kan ladda bilen hemma eller på jobbet. Vi sköter allt som har med installationen att göra och hjälper dig komma igång. Du ställer enkelt in laddboxen så att den laddar när övrig elförbrukning i huset är som lägst, vanligtvis nattetid då vi i Sollentuna tillämpar effektavgift.

Fakta om laddboxen

SEOM-boxen är kompatibel med alla laddbara bilar av typ 1 eller typ 2. Den är enkel att använda, är liten och nätt och har en genomtänkt design. Inställningar och tillgång till användardata hanterar du enkelt via webbgränssnittet i telefonen eller på datorn. Tjänsten är kostnadsfri. Genom att ansluta laddboxen till ett wifi möjliggörs intelligent styrning där du kan allokera laddströmmen, ha åtkomstkontroll och dedikera laddning för flera användare. Dessutom får du realtidsinformation om laddningsdata.

HALO Wallbox

Laddboxen är av märket HALO Wallbox och kommer från Charge Amps. Boxen har säkerhetsnivå Mode 3 vilket innebär att boxen och bilen kommunicerar med varandra för en säker laddning. Laddboxen är utrustad med en 7,5 m lång laddkabel. Under boxen sitter en schuko-kontakt för till exempel kupévärmare eller en bil med portabel laddkabel.

HALO Wallbox visar tydligt med LED ljus när laddning pågår och när laddningen är klart.

Boxen har tre års garanti.

Kontakta mig

Är du intresserad av att installera en egen laddbox? Fylla i en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.