Framtidens fibernät är här!

  • Senast granskad:

Genom att ansluta dig till fibernätet i Sollentuna så får du tillgång till ett nät i världsklass med hastigheter på upp till 1000 Mbit/s. Tjänsten är den mest pålitliga och driftsäkra och du har dessutom friheten att välja mellan ett stort antal leverantörer.

Genom Sollentuna fibernät får du uppkoppling med närapå obegränsad kapacitet. Du bestämmer själv vilken hastighet du vill ha och eftersom nätet är öppet konkurrerar tjänsteleverantörerna fritt med varandra. Det driver utvecklingen framåt och pressar bindningstider och priser nedåt.

För dig som kund innebär det också större valmöjligheter att hitta en leverantör som passar just dina behov.

I Tjänsteportalen kan du se alla leverantörer som finns i vårt nät.

1000 till alla

Genom vårt fibernät kan alla Sollentunabor få riktigt snabbt internet – något som blir allt viktigare i takt med att fler saker i våra hem kräver en internetuppkoppling. Vårt nät har kapacitet för att erbjuda all kunder internet i upp till 1000 megabit per sekund.

Beställ idag!

Nästan 90 procent av Sollentunas hushåll har redan anslutit sig. Är du intresserad av att ansluta din villa? Läs mer om hur det går till och beställ här

Träffa oss i centrum

Går du i tankar på att skaffa fiber eller höja kapaciteten på dina tjänster? Den 28 och 29 februari finns vi på plats i Sollentuna centrum för att svara på dina frågor.

Välkommen!