Hyra och beställa container

Ibland blir mängden avfall större än vanligt, som vid en förrådsrensning eller när trädgårdens buskar ska beskäras. När du hyr en container från oss hjälper vi dig att ta till vara på avfallet på ett tryggt och säkert sätt. Containrarna finns i ett antal storlekar. På den här sidan kan du skicka in en förfrågan om att hyra container.

Placering och tillstånd

Det är viktigt att det är tillåtet att placera en container på den tilltänkta platsen. På din privata tomt behövs inget tillstånd, men i övriga fall är du som kund ansvarig för att införskaffa ett tillstånd från Polisen. Här kan du göra en ansökan.

Platsen där du vill placera containern måste också utan problem kunna nås av en lastbil.

Var noggrann med vad du lägger i containern. Det är inte tillåtet att slänga till exempel farligt avfall, elektronik, restavfall, vitvaror eller bildäck.

Beställ container hos oss

Välkommen att fylla i formuläret längre ned på den här sidan eller kontakta vår Kundtjänst om du är intresserad av att hyra en container. Beställning ska göras senast fem arbetsdagar innan önskat utkörningsdatum. Nedan kan du se vilka typer av containrar vi erbjuder samt storlek och avgifter. 

Förfrågan container

Typ av avfall (en avfallstyp per container)