Fiber och TV

Snabbt, stabilt och säkert!

Anslut dig till Sollentunas fibernet idag och få tillgång till internet i hastigheter i upp till 1000Mbit/s.

Snabb, stabil och säker internetuppkoppling

För att ringa videosamtal, jobba hemifrån och använda streamingtjänster krävs en snabb och stabil internetuppkoppling. Fiber är den mest pålitliga och driftsäkra internetuppkopplingen som finns på marknaden. Genom att ansluta dig till stadsnätet i Sollentuna så får du tillgång till ett fibernät i världsklass och har dessutom möjlighet att välja fritt mellan ett stort antal tjäsnter leverantörer. 

Genom vårt fibernät kan alla Sollentunabor få riktigt snabbt internet – något som blir allt viktigare i takt med att fler saker i våra hem kräver en internetuppkoppling. Vårt nät har kapacitet för att erbjuda alla kunder internet i upp till 1000 megabit per sekund.

Vi jobbar ständigt med att underhålla och utveckla nätet för att kunna leverera en riktigt bra tjänst för alla våra kunder, både nu och i framtiden.

Fiber = valfrihet

Stadsnätet är öppet, vilket innebär att tjänsteleverantörerna konkurrerar fritt med varandra. Det driver utvecklingen framåt och pressar bindningstider och priser nedåt. För dig som kund innebär det också större valmöjligheter att hitta en leverantör som passar just dina behov. Är du inte nöjd med din tjänsteleverantör har du dessutom möjligheten att byta till en annan.