Våra laddboxar

Har du en elbil eller en laddhybridbil? Oavsett typ erbjuder vi laddboxar som gör laddningen av din bil säker och effektiv.
När du köper en laddbox från oss sköter vi allt som har med installationen att göra och hjälper dig komma igång. Vi visar hur du enkelt ställer in laddboxen så att den laddar när övrig elförbrukning i huset är som lägst och så att bilen är laddad när du ska använda den.

Laddbox för dina behov

Vi erbjuder två olika typer av laddboxar, HALO Wallbox och AURA laddstation. De är enkla att använda och har en genomtänkt funktionell design. Våra laddboxar kommer från det svenska företaget Charge Amps och är utvecklade med fokus på design och hållbarhet för nordiska förhållanden.

Du hanterar enkelt inställningar via appen Charge Amps där du också får realtidsinformation om laddningsdata.

HALO Wallbox – laddboxen för en bil

Halo är en storsäljare på marknaden och passar dig som ska ladda din elbil eller laddhybridbil, den är kompatibel med alla bilmärken. Halo är en kompakt, hållbar och tålig laddbox med fast kabel som finns i flera utföranden mellan 3,7 och 11 kW. Laddboxen är utrustad med en 7,5 m lång laddkabel och har ett extra uttag för till exempel elcykel eller motorvärmare. En komplett laddbox som täcker de flesta behov.

AURA Laddstation – laddboxen för två bilar

Aura passar dig som vill kunna ladda två bilar samtidigt, den är kompatibel med alla bilmärken såväl laddhybridbilar som elbilar. Med Aura kan du ladda upp till 2 x 22 kW. Den har ingen fast laddkabel, vid laddning används bilens egen laddkabel. Aura är framtidens laddstation som stödjer både dagens och morgondagens teknologi.

Effektvakt

En effektvakt reglerar laddströmmen så att den maximeras utan att säkringar löser ut. Den fungerar tillsammans med både Halo Wallbox och Aura Laddstation, behovet är vanligtvis störst för dig som väljer en Aura. Effektvakten kan även kopplas samman med ett solcellssystem.

Huvudsäkring

Om din fastighet har en säkring på mindre än 25A kan vi säkra upp den vid installation av laddboxen för 750 kronor. Årsavgiften från SEOM elnät är oförändrad men kapaciteten på fastighetens elanläggning förbättras.

Intresseanmälan

När du köper laddbox från oss hjälper vi dig med allt från val av rätt box utifrån dina behov till installation och driftsättning. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. 

Tips!

Vill du veta mer om elbilsladdning, kika på vårt webinar!