Elavtal

Vitsippor i skogen.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg hos oss. Därför erbjuder vi bara elavtal med schyssta villkor, utan dolda avgifter och en kundtjänst som är lätt att komma i kontakt med. Dessutom går allt överskott som genereras i bolaget tillbaka till kommunen och dig som bor här. Teckna ditt nya elavtal här. 

Vi vet att det kan vara svårt att veta vilket elavtal man bör välja. Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna! Ring på 08-623 88 01 eller mejla oss på [email protected].

 

Rörligt elpris - för dig som vill ta del av svängningarna på elmarknaden

Ett rörligt elpris följer prisutvecklingen på den nordiska elbörsen. Det innebär att elkostnaden varierar över tid och att priset justeras varje månad. Elpriset du betalar är ett genomsnitt av månadens elpriser. Vilken dag eller när på dygnet under månaden du använder elen har därför ingen påverkan på själva priset du betalar per förbrukad kWh. Vill du dra nytta av prissvängningarna på elbörsen kan rörligt elpris passa dig. 

Här hittar du statistik över hur vårt rörliga elpris rört sig över tid för respektive elområde.

Timpris på el – för dig som är en medveten elkonsument

Med ett timpris på el betalar du det elpris som gäller den timme du förbrukar elen. Det innebär att du själv kan påverka hur mycket du betalar för din el genom att styra elförbrukningen till de timmar då elpriserna är lägre. Här kan du läsa mer om timpris på el.

Fast elpris (1 år) - för dig som vill veta vad elen kommer att kosta

Med ett fastprisavtal vet du exakt vad ditt elpris är varje månad.  Det enda som påverkar din faktura är hur mycket el du använder. Att ha ett fast elpris kan kännas tryggt om elpriserna går upp, men det innebär också att du är bunden till priserna i avtalet även om elpriserna går ner.

Mixpris (1 år) - för dig som vill ha både fast och rörligt (NYHET!)

Med ett mixprisavtal får du halva din beräknade årsförbrukning till fast pris och resten till rörligt elpris. När du tecknar ett mixprisavtal tar vi fram en prognos på hur mycket du beräknas förbruka varje månad baserat på din elförbrukning det senaste året. Halva din månadsförbrukning binder vi till ett fast elpris och resterande del av din förbrukning betalar du vårt ordinarie rörliga elpris för. Här kan du läsa mer om mixprisavtal.

Anvisat elpris

Om du bor i Sollentuna och inte har gjort ett aktivt val av elleverantör har du vårt ordinarie rörliga elpris, utan några extra kostnader. Du har ingen bindningstid och kan när som helst välja att teckna ett fast elavtal.

Visste du förresten att elen i alla våra elevtal kommer från förnybara energikällor som sol, vind och vatten?

 

Avtalsvillkor

Avtalsvillkor konsument
Särskilda avtalsvillkor
Avtalsvillkor näringsidkare