Elhandel

Teckna ett schysst elavtal

Hos oss får du alltid el med 100% förnybar energi.

Teckna avtal

Vårt erbjudande

När du tecknar ett elavtal hos oss garanterar vi dig alltid 100 procent förnybar energi. Det betyder att elen kommer från förnybar energiproduktion som sol, vid och vatten. Det ingår i alla våra elavtal, utan extra kostnad.

Rörligt elpris - för dig som vill ta del av svängningarna på elmarknaden
Ett rörligt elpris följer prisutvecklingen på den nordiska elbörsen NordPool. Det innebär att elkostnaden varierar över tid och där priset justeras varje månad. Vill du dra nytta av prissvängningarna på elbörsen kan rörligt elpris passa dig.

Om du är intresserad av att se hur vårt rörliga elpris rört sig över tid, hittar du statistik på det här.

Fast elpris - för dig som vill veta vad du ska betala varje månad
Vill du veta månad till månad vad kostnaden för elen blir passar fast pris bäst. Då säkrar du ditt elpris under avtalsperioden och betalar samma pris per förbrukad kilowattimme oavsett svängningarna på elmarknaden. Hos oss kan du teckna fast elpris på 1, 2 eller 3 år, då ingår även elcertifikat.

Teckna avtal.

Lägg till Bra Miljöval

Som extra tillval till våra ordinarie elavtal kan du köpa el märkt med Bra Miljöval. Syftet med el som är märkt med Bra Miljöval är att styra utvecklingen mot en mer hållbar produktion av förnybar el med omtanke om miljö, klimat, djur och människor. Här kan du läsa mer Bra Miljöval.

Nytt erbjudande när ditt avtal löper ut

Om du vill ha ett nytt erbjudande på elhandel från oss när ditt nuvarande avtal löper ut kan du fylla i en intresseanmälan så hör vi av oss till dig. 

Har du inte gjort ett aktivt val?

Om du bor i Sollentuna och inte har gjort ett aktivt val av elleverantör har du vårt ordinarie rörliga elpris, utan några extra kostnader. Du har ingen bindningstid och kan när som helst välja att teckna ett fast elavtal.

Vill du teckna ett fast elavtal?  Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Schysst elhandel

Vi är certifierade enligt branschorganisationen Energiföretagens certifiering Schysst elhandel.
Det är ett bevis och en garanti r att du som kund är i goda händer när du väljer att köpa elen från oss. Du kan läsa mer om schysst elhandel på Energiföretagens webbsida

Allmänna villkor

Avtalsvillkor konsument
Särskilda avtalsvillkor konsument
Avtalsvillkor näringsidkare