Snabbt, stabilt och säkert

Internet i upp till 1000 Mbit/s genom Sollentuna Stadsnät

Glöm begränsningar när du arbetar hemifrån, strömma dina favoritfilmer eller surfar på nätet. Vårt fibernät ger dig tillgång till en av de mest driftsäkra anslutningarna på marknaden i nära på obegränsad hastighet. Vi finns på plats lokalt för att ge dig en nära och pålitlig anslutning till en smidigare vardag.

Fiber är framtidens infrastruktur för all sorts digital kommunikation. Idag när många använder internet till att strömma film, lösningar för smarta hem och arbete på distans ställs allt högre krav på en snabb och stabil internetuppkoppling. Fiber är en av de mest driftsäkra lösningarna och har närmast obegränsad prestanda.

Höj hastigheten på din uppkoppling

Idag har 96 procent av Sollentunaborna tillgång till internet i 100 Mbit/sekund eller mer. Hur snabbt internet du kan behöva påverkas av flera olika faktorer: hur många ni är i hushållet, hur och till vad du använder internet till.

Att strömma serier, spela datorspel och delta i videokonferenser är exempel på sådant som kräver lite mer kapacitet – särskilt om ni är flera som använder internet samtidigt hemma. Sedan är det förstås en smaksak hur viktigt det är för dig att det går snabbt.

Flera av våra tjänsteleverantörer erbjuder riktigt snabbt internet i hastigheter på upp till 1000 Mbit/sekund.

Vill du ha en högre hastighet eller om dina behov förändras kan du som är ansluten till fibernätet enkelt att höja eller sänka den.

Valfriheten med öppen fiber

Genom fibernätet får du både pålitlighet och valfrihet. Vi har en rad olika tjänsteleverantörer i vårt nät som alla konkurrerar fritt med varandra. Det ger dig som kund bättre priser och erbjudanden och möjligheten att hitta ett upplägg som passar just dina önskemål.

Du kan också byta tjänsteleverantör om du inte är nöjd, vill förändra din månadskostnad eller testa något annat. 

Se alla våra tjänsteleverantörer här.

Sollentunas egna fibernät

Stadsnätet ägs av Sollentunabornas eget bolag, SEOM. Vi erbjuder inte några egna internettjänster utan fokuserar enbart på att driva, utveckla och underhålla det öppna nätet.

Vi är arbetar för att våra kunder ska ha tillgång både till snabb och personlig service och marknadens vassaste fiber.

Anslut dig idag!

Välkommen att ansluta dig till Sollentunas fibernät. På vår hemsida gör du en intresseanmälan, så återkommer vi till dig med information om nästa steg.
Bor du i villa fyller du i formuläret här.
Bor du i en samfällighet eller bostadsrättsförening kan du göra en intresseanmälan här.