Grön Värme – klimatkompenserad fjärrvärme

Snart lanserar vi Grön Värme - vår klimatkompenserade fjärrvärme! Genom att välja Grön Värme tar ditt företag ett viktigt steg mot era miljömål och en mer hållbar framtid.

 

Gör skillnad med Grön Värme

För oss är det viktigt att kunna erbjuda val som gör det möjligt för företag att göra en positiv miljöpåverkan. Med tillvalet Grön Värme får ni en klimatkompenserad fjärrvärmeleverans, helt fri från koldioxidutsläpp. Ni är med och bidrar till en hållbar framtid samtidigt som ni stärker företagets miljöprofil.

Vad innebär det att fjärrvärmen är klimatkompenserad?

Klimatkompenserad fjärrvärme innebär att man kompenserar för sina egna koldioxidutsläpp genom att en motsvarande minskning av utsläppen sker någon annanstans i världen genom olika miljöprojekt.

Certifierad enligt Gold Standard

Vår klimatkompenserade fjärrvärme är certifierad enligt Gold Standard, framtagen av bland annat Världsnaturfonden (WWF) 2003. Det är en erkänd standard som garanterar hög kvalitetsgaranti och transparens för att hjälpa ert företag att uppnå sina hållbarhets- och miljömål.

Intyg ingår

Priset för Grön Värme är 15 kr/MWh. Då ingår ett intyg på att er fjärrvärme är klimatkompenserad. Intyget ger er möjlighet att redovisa nollutsläpp för fjärrvärmen.

Grön Värme lanseras snart. Håll utkik!