Smart Värme – för dig i villa med fjärrvärme

Med Smart Värme styr du enkelt din bostads inomhustemperatur direkt i mobilen. Ett smart sätt att spara energi och ta kontroll över din värmeförbrukning!

Nu har du som är fjärrvärmekund möjlighet att få full kontroll på din uppvärmning. Genom en app sköter och reglerar du enkelt inomhustemperaturen, oavsett var du befinner dig. Det ger dig möjlighet att optimera din energiförbrukning och samtidigt få bästa möjliga komfort.

Värmen anpassas automatiskt

Tekniken tar hänsyn till väderprognos, solinstrålning samt inne- och utetemperatur för att kunna optimerar ditt värmesystem. Det lär sig hur ditt hus svarar på temperaturförändringar och reglerar värmen utifrån det. Det enda du behöver göra är att ställa in vilken inomhustemperatur du vill ha för att sedan lugnt kunna luta dig tillbaka och njuta av en jämn och behaglig värme i huset.

Lätt att komma igång

Smart Värme kopplar du enkelt på din befintliga utrustning. Det enda du behöver är en fast internetuppkoppling. Just nu får du installationen gratis när du beställer Smart Värme. Vi fixar installationen ser till att allt fungerar som det ska. 

Kostnad

Smart Värme är en prenumerationstjänst med en fast månadsavgift på 50 kronor. Bindningstiden är 3 år, därefter är uppsägningstiden 1 månad. 

Beställ Smart Värme

Smart Värme kan du beställa på den här sidan.

Allmänna avtalsvillkor

Allmänna avtalsvillkor Smart Värme

Produktinformation

Frågor och svar om Smart Värme