Solceller

Solenergi är en förnybar källa av energi. Den avger ingen koldioxid eller andra utsläpp som påverkar miljön – en viktig del för en hållbar framtid.

Genom att investera i solceller gör du inte bara ett bra val för miljön, det är även en ekonomiskt lönsam investering på sikt. När du betalat av investeringen är din egenproducerade el helt gratis samtidigt som värdet på ditt hus ökat tack vare sänkta driftskostnader. 

Skräddarsytt just för dig med hembesök

Tillsammans vår samarbetspartner erbjuder vi dig en helhetslösning där du får ett skräddarsytt solcellspaket utifrån just dina behov och önskemål. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök och tittar närmare på dina förutsättningar. Tillsammans ser vi till att placeringen av solcellerna på ditt tak går i linje med husets egen design och blir estetiskt tilltalande.  Anläggningen är helt underhållsfri.

Kolla solpotentialen för ditt tak

Energirådgivningens Solkarta kan du se hur mycket sol som når just ditt tak och hur mycket el du kan få ut av att ha egna solceller. 

Få betalt för din överskottsel

Vid de tillfällen då solcellerna producerar mer el än vad du behöver kan du sälja överskottet till din elhandlare. Vi hjälper dig att teckna det avtal som behövs för att få ersättning för överskottselen, oavsett om solcellerna är köpta från oss eller inte. Du får även ersättning av elnätsbolaget för ditt bidrag av el.

Här kan du läsa om hur installationen går till. 

Gör en intresseanmälan

 

Ska du bygga nytt?

Du som bygger nytt småhus och vill få en offert på solceller kan använda dig av vårt gemensamma beställningsformulär för alla våra tjänster: