Sponsring

Vi på SEOM, Sollentuna Energi & Miljö, har ett tydligt uppdrag och det är att jobba för ett hållbart Sollentuna. Det vill vi bland annat göra genom att stötta goda insatser för samhället.

Vi sponsrar föreningsliv, ideell verksamhet, skolor och förskolor som är villiga att göra en insats för ett miljömässigt hållbart Sollentuna. Kanske ska ni anordna en loppis, byta ut gammal lamparmatur, utbilda eller inspirera till en mer hållbar livsstil eller kanske har ni något annat projekt som bidrar positivt till miljön i Sollentuna. Då kan ni söka bidrag från oss. Ni som ansöker bor eller är verksamma i Sollentuna och bedriver självklart en seriös verksamhet.

Hur vi sponsrar

Vårt sponsorsarbete bygger på ett samarbetsavtal och aktiviteter med tydliga motprestationer. Vi vill bland annat att den sponsrade ska genomföra den aktivitet vi valt att sponsra och engagera sina medlemmar, aktiva, elever eller kunder i aktiviteten. Det ska tydligt framgå att SEOM är sponsor.

Vi sponsrar insatser med som mest 10 000 kronor.

Höstens ansökningsperiod 2021

Höstens ansökningsperiod är öppen fram till och med 31/10 2021. Av olika anledningar kommer vi dock inte att kunna göra höstens urval av sponsringsbidragstagare som vi brukar. I stället kör vi dubbelt till våren! Så välkommen att skicka in din ansökan om sponsring redan nu, använd formuläret nedan.

Dubbel pott våren 2022

Vi sparar din ansökan och när vårens ansökningsperiod har stängt går vi igenom både höstens och vårens kandidater. Då har vi dubbel pott att fördela till projekt som bidrar till ett miljömässigt hållbart Sollentuna.

Vi uppdaterar informationen på den här sidan löpande så titta in här då och då för senaste nytt.

Välkommen att ansöka om sponsring höst/vår 2022!

Ansök här!

Vi säkerställer att dina personuppgifter är skyddade hos oss. Läs mer om det här.