Jobba i framtidens bransch

Här kan du göra skillnad

I energibranschen får du chansen att påverka framtiden. Hos oss är klimatet en stor och viktig fråga och våra medarbetare är vår viktigaste resurs.

Här får du jobba i en högaktuell bransch där något som du hör diskuteras på morgonnyheterna kan ha en direkt påverkan på ditt jobb. Det är vi som ser till att lampan kan tändas på morgonen, att vattnet i kranen är rent, och att plasten blir återvunnen istället för att hamna i havet. Vi ser till att tusentals bostäder i Sollentuna alltid har värme.

Har du ett tekniskt/samhällsintresse med förkärlek för miljöfrågor? Då är den här branschen något för dig.

Många möjligheter

I den här branschen finns det många möjligheter, inte bara för den tekniskt lagda utan också för andra yrkesroller. Hos oss finns det ekonomer, hr-personer, kommunikatörer, kundtjänstmedarbetare och allt annat som behövs för att få ett företag att snurra. Vår gemensamma drivkraft är en vilja att göra vår miljö bättre. Att vi ska kunna leva mer hållbart. Att göra Sollentuna mer hållbart.

Det är en enorm utbyggnad av energisystemet som pågår. Något som kräver fler resurser och ny kompetens. Kompetensutveckling är därför något vi erbjuder alla våra anställda.

En attraktiv och jämställd bransch

Energibranschen är en attraktiv och jämställd bransch med trygga anställningar, låga sjuktal och lika möjligheter vad gäller chefskap och löner för män och kvinnor, visar Nyckeltalsinstitutets branschmätning.

I Attraktiv Arbetsgivarindexet kommer energibranschen upp i 135, jämfört med 125 som är medianvärdet för samtliga branscher.

På SEOM erbjuder vi många förmåner, trygghet, jämställdhet och möjlighet till personlig utveckling. Vår årliga medarbetarundersökning visar återigen på en väldigt hög medarbetarnöjdhet.