Så fungerar det

Är du ansluten till fibernätet i Sollentuna så kan du ha möjligheten att också beställa kabel-TV från oss, Boxer eller Telenor. Här kan du läsa mer om hur tjänsten fungerar och vilka förutsättningar som krävs för en anslutning.

Vi är måna om att du som kund ska hitta en tjänst som möter dina önskemål. Därför är vårt nät för kabel-TV precis som fibernätet öppet, vilket innebär att vi låter andra leverantörer erbjuda sina tjänster i det

Kabel-TV till flerbostadshus

Om du bor i ett flerbostadshus som är anslutet till vårt fibernät och fastighetsägaren eller bostadsrättsföreningen har valt en tjänst för kabel-TV från oss behöver du bara koppla en antennsladd från uttaget till TV:n eller digitalboxen. Sedan är det bara att göra en kanalsökning och du är igång! 

Kabel-TV till villa

Bor du i villa och är intresserad av kabel-TV får du gärna göra en intresseanmälan här eller genom att ringa oss. Vi kontrollerar då möjligheten att leverera tjänsten till dig och återkopplar sedan för en eventuell beställning.

Vilka kanaler ingår?

Har du kabel-TV från oss så ingår vårt analoga kanalpaket i baskostnaden för tjänsten. Kanalpaketen skiljer sig lite beroende på om du bor i villa eller flerbostadshus. Här kan du läsa mer om vad som ingår de olika paketen.

Vi erbjuder också möjligheten att ta del av vårat kanalutbud digitalt, via en så kallad CA-modul eller digitalbox. Detta kräver en programkort från SEOM. Kontakta oss för mer information och beställning.

Kan alla få kabel-TV?

Tyvärr är inte alla adresser anslutna till nätet för kabel-TV. Därför måste en intresseanmälan ske först, så att vi kan kontrollera om vi kan erbjuda dig den tjänsten.