Anslut dig till valfriheten!

Fiber ger dig den snabbaste och mest stabila internetuppkopplingen. Som ansluten till Sollentunas lokala fibernät får du dessutom störst valfrihet och kan välja och vraka mellan olika tjänsteleverantörer och erbjudanden. Anslut din villa, samfällighet eller bostadsrättsförening idag!

Att vara ansluten till fibernätet innebär valfrihet. Vi vet att dina behov kan förändras och därför har vi gjort det enkelt att höja och sänka internethastigheten i vårt fibernät. Du har dessutom möjligheten att byta tjänst och leverantör utan krångel – allt för att du ska hitta ett upplägg som passar just dig.

Snabbt, stabilt och säkert

Numera bedrivs både en stor del studier och arbete hemifrån vilket ställer högre krav på ditt internet. En stabil internetlösning har gått från att vara en bekvämlighet till att för många av oss vara avgörande för att vardagen ska fungera. Många väljer fiber tack vare att det är just snabbt, stabilt och säkert. Alla som är anslutna till fibernätet kan dessutom välja internet i hastigheter upp till 1000 Mbit/s.

Vilken hastighet behöver jag?

Idag har 91 procent av kunderna i fibernätet i Sollentuna valt en internettjänst på 100 Mbit/sekund eller mer.

Vilken internethastighet du behöver beror på många olika faktorer. Vad du använder internet till, hur viktigt det är för dig att det går snabbt och hur många ni är i familjen är sådant som spelar in.
Är du osäker på vilken hastighet du ska välja finns flera olika aktörer som har guider kring detta. Du kan även kontakta din nuvarande eller blivande tjänsteleverantör för att få rådgivning.

Anslut dig idag!

Välkommen att ansluta dig till Sollentunas fibernät. Bor du i villa fyller du i formuläret här och om du bor i en samfällighet eller bostadsrättsförening går du in på den här sidan.