Snabbt, stabilt och säkert!

Alla som är anslutna till Sollentunas fibernät kan få internet i hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Höj din hastighet och surfa snabbare redan idag!

Med fler videokonferenser, play-tjänster och mer arbete hemifrån ställs högre krav på en snabb och stabil internetuppkoppling – särskilt om ni är flera i hushållet som ska dela på den.

Av den anledningen väljer allt fler att höja sina hastigheter. Idag har 88 procent av kunderna i fibernätet i Sollentuna valt en internettjänst på 100 Mbit/sekund eller mer.

Vilken internethastighet du behöver beror på många olika faktorer. Vad du använder internet till, hur viktigt det är för dig att det går snabbt och hur många ni är i familjen är sådant som spelar in. Är du osäker på vilken hastighet du ska välja finns flera olika aktörer som har guider kring detta. Du kan även kontakta din nuvarande eller blivande tjänsteleverantör för att få rådgivning.

Höj din hastighet idag

För att få en högre hastighet på din internetuppkoppling kontaktar du din tjänsteleverantör och beställer den tjänsten. Det går dessutom riktigt snabbt – din tjänsteleverantör kan aktivera tjänsten så fort du lagt din beställning!

Vi är stolta över att ha ett stort antal tjänsteleverantörer i vårt fibernät för att du som kund ska ha möjlighet att hitta den lösning som passar bäst för just dig. Konkurrensen bidrar också till att priserna hålls nere. Alla våra tjänsteleverantörer hittar du i listan nedan.

Anslut dig till Sollentunas fibernät

Bor du i villa, läs mer och anslut dig här.
Bor du i flerbostadshus, läs mer här.
Vill du ansluta ditt företag, läs mer här.