Skaffa snabbare uppkoppling!

Far och dotter sitter med varsin  surfplatta

Surfa i upp till 1000 Mbit/s genom fibernätet


Med fler videokonferenser, play-tjänster och mer arbete hemifrån ställs högre krav på en snabb och stabil internetuppkoppling – särskilt om ni är flera i hushållet som ska dela på den. 

  • Högre hastighet ger dig en säkrare/stabilare uppkoppling vilket kan vara en trygghet när du jobbar hemma.
  • Med högre hastighet klarar du att fler enheter används samtidigt och tyngre användning som onlinespel och vid molnlagring av exempelvis bilder och filmer.

Vårt nät har kapacitet att erbjuda alla våra kunder internet i upp till 1000 Mbit/s. Idag har mer än 95 % av kunderna i fibernätet i Sollentuna valt en internettjänst på 100 Mbit/sekund eller mer.

Vad behöver du?

Vilken internethastighet du behöver beror på många olika faktorer. Det kan vara till exempel onlinespel, olika streamingtjänster eller att du hanterar tunga dokument. Om det är viktigt för dig att det går snabbt och hur många ni är i familjen är sådant som också spelar in. Är du osäker på vilken hastighet du ska välja finns flera olika aktörer som har guider kring detta. Du kan även kontakta din nuvarande eller blivande tjänsteleverantör för att få rådgivning.

Så här gör du

För att få en högre hastighet på din internetuppkoppling kontaktar du din tjänsteleverantör och beställer den tjänsten. Det går dessutom riktigt snabbt – din tjänsteleverantör kan aktivera tjänsten så fort du lagt din beställning!

Vi är stolta över att ha ett stort antal tjänsteleverantörer i vårt fibernät för att du som kund ska ha möjlighet att hitta den lösning som passar bäst för just dig. Konkurrensen bidrar också till att priserna hålls nere. Alla våra tjänsteleverantörer hittar du i listan nedan.

Anslut dig till Sollentunas fibernät

Bor du i villa, läs mer och anslut dig här.
Bor du i flerbostadshus, läs mer här.
Vill du ansluta ditt företag, läs mer här.