Anslut dig till fibernätet innan prishöjningen

Publicerad:

Efter den 31 augusti kommer priset för att ansluta sig till fibernätet höjas. Du har fortfarande tid att beställa en fiberanslutning till ett förmånligt pris.

För att jobba hemifrån, hålla kontakten med nära och kära med videosamtal eller använda digitala tjänster krävs en stabil och snabb internetanslutning. Fiber är den säkraste mest stabila och pålitliga anslutningsmetoden som finns på marknaden.

Vår fiberanslutning ger dig dessutom valfriheten att välja mellan ett stort utbud av olika tjänster, hastigheter och leverantörer så att du kan hitta ett upplägg som passar just dig och dina behov.

Vad kostar det?

Just nu kan du ansluta dig till fibernätet för 16 500 kronor (inklusive moms). För att ta del av det nuvarande priset behöver du göra en beställning hos oss innan 2022-08-31.

I samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi möjlighet till delbetalning. Hör av dig till oss om du vill veta mer om det.

Vad blir det nya priset?

Efter 2022-08-31 kommer en anslutning till fibernätet kosta 24 900 kronor (inklusive moms).

Varför höjs priset?

Den stora utbyggnaden av fibernätet börjar bli klar och de flesta Sollentunabor har nu anslutit sig. Därför har behovet av entreprenad för grävarbeten minskat och kostnaden för varje ny byggnation som tillkommer blir högre. Detta gör att vi måste höja våra priser.

Anslut dig idag!

Läs mer och beställ din anslutning här. Har du fler frågor är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst.