Förändringar i SEOMs kabel-TV

Publicerad:

Den 28 februari förändras kanalutbudet för kunder som har kabel-TV hos SEOM. Vi byter också namn på våra paket för kabel-TV.

För kunder som har Kabel-TV Stor genom SEOM kommer TV8 ersätta National Geographic Wild i kanalutbudet från den 28 februari. Anledningen till detta är en förändring av utbudet hos kanalbolagen.

Ingen ny kanalsökning behövs

För att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund kommer TV8 finnas på samma kanalplats som National Geographic Wild. Detta innebär att du inte behöver göra en kanalsökning för att den nya kanalen ska fungera.

Priset kommer inte att påverkas av förändringen.

Kabel-TV Sollentunahem

Förändringar av utbudet för kabel-TV kommer även att ske för kunder som är hyresgäster hos Sollentunahem som får tre nya kanaler. Sollentunahem informerar om vad du som kund behöver göra för att ta del av de nya kanalerna. Det är också till dem du ska vända dig för att få svar på eventuella frågor kring din kabel-TV.

Kabel-TV byter namn

Kabel-TV har tidigare funnits i två olika paket med namnen Kabel-TV Liten som nu byter namn till Kabel-TV Hyresrätt och Kabel-TV Stor som byter namn till Kabel-TV Standard.

Läs mer om vår kabel-TV här.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.