Snabbt, stabilt och säkert – internet utan begränsningar

En fiberanslutning ger dig tillgång till den mest driftsäkra och pålitliga lösningen på marknaden. Du kan dessutom få tillgång internet i närmast obegränsad hastighet och fritt välja bland flera olika tjänsteleverantörer.

Idag använder vi internet till nästan allt – vi surfar, streamar film, jobbar hemifrån, styr smarta hushållsapparater och har digitala vårdbesök. Det ställer allt högre krav på en stabil och säker uppkoppling med höga hastigheter. Som ansluten till fibernätet i Sollentuna kan du välja internet i upp till 1000 Mbit/s.

Förutom att möjliggöra en riktigt snabb uppkoppling är fiber den mest driftsäkra och pålitliga lösningen på marknaden. Till skillnad från en uppkoppling genom exempelvis mobilnätet påverkas inte heller din internethastighet av hur många i närheten som surfar samtidigt.

Höj hastigheten på ditt internet

Vi vet att behoven kan förändras över tid och ser olika ut för våra kunder. Kanske börjar du jobba mer hemifrån eller så blir ni fler i hushållet. Med en fiberanslutning är det enkelt att höja och sänka hastigheten på ditt internet.

Läs mer om hur du höjer hastigheten här.

Länge leve valfriheten!

Eftersom fibernätet är öppet konkurrerar flera olika tjänsteleverantörer fritt. Det driver utvecklingen framåt och pressar bindningstider och priser nedåt. För dig som kund innebär det också större valmöjligheter att hitta en leverantör som passar just dina behov. Du kan också enkelt byta tjänsteleverantör om du vill.

Se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät här.

Ditt lokala fibernät

Eftersom stadsnätet ägs av Sollentunabornas eget bolag, SEOM, finns vi närmare dig som kund och kan erbjuda dig snabb och personlig service. Vi utvecklar och underhåller dessutom ständigt fibernätet för att du som kund får tillgång till marknadens vassaste fiber.