Ska du flytta?

Det är mycket att hålla reda på vid en flytt. Det ska rensas, packas och städas. Dessutom behöver du komma ihåg att fixa med elen, vattnet och sophämtningen. Men lugn, vi hjälper dig!

Flyttar du till Sollentuna från annan kommun, eller inom Sollentuna fyller du i och skickar in formuläret nedan senast tre arbetsdagar innan du flyttar in. Om det är mindre än tre dagar kvar hjälper vi dig gärna på telefon 08-623 88 00.

Anmäl i god tid

Tänk på att anmäla din flytt i så god tid som möjligt så att vi kan se till att du har el i din bostad på inflyttsdagen. Flyttar du ut så är uppsägningstiden på elnätsavtalet 30 dagar.

Kom ihåg att läsa av vattenmätaren

Du som flyttar till villa behöver se till att vattenmätaren blir avläst på tillträdesdagen. Mätarställningen rapporteras enklast till oss via e-post till kundtjanst@seom.se

Bekräftelse

När du skickat in din flyttanmälan skickas en bekräftelse till den mejladress du angav i formuläret alternativ per post.

Flyttanmälan för näringsidkare

Är du näringsidkare?  Fyll i och signera det här formuläret. 

Flyttanmälan

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

Dina kontaktuppgifter:

Jag flyttar ut från:

Jag flyttar till:

 

Teckna Elhandelsavtal

För att få el i din bostad behöver du förutom elnätsavtal även teckna avtal med ett elhandelsbolag. 

Vill du teckna elavtal med Sollentuna Elhandel, en del av SEOM?

 

Flyttar du från en villa i Sollentuna?

Då är du enligt kommunens Allmänna bestämmelser för användande av den allmänna vatten- och avloppsanläggningen skyldig att delge oss information om köparen (sid 16). 


Vi säkerställer att dina personuppgifter är skyddade hos oss. Läs mer om det här.