Gör karriär som mikroproducent i vår

Äntligen går vi mot ljusare tider vilket betyder mer solsken och mer solel för dig med solceller på taket. Har du inga solceller än men funderar på det? Genom att investera i solceller gör du inte bara ett bra val för miljön, det är även en ekonomiskt lönsam investering på sikt. På ungefär 8-13 år har du betalat av investeringen och då är din egenproducerade el helt gratis samtidigt som värdet på ditt hus ökat.

Tjäna pengar på din överskottsel

När dina solceller producerar mer el än du gör av med kan du sälja överskottet till din elhandlare och få betalt. Dessutom får du ersättning av elnätsbolaget för ditt bidrag av el till elnätet och har möjlighet att göra skatteavdrag.

Vårt erbjudande – en trygg helhetslösning

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi dig en helhetslösning där du får ett skräddarsytt solcellspaket utifrån just dina behov och önskemål. Våra smarta solceller är utformade för att vara mindre känsliga för skuggning vilket maximerar elproduktionen och ger dig en säker elleverans. Tillsammans ser vi till att placeringen av solcellerna på ditt tak går i linje med husets egen design och blir estetiskt tilltalande. Anläggningen är helt underhållsfri.

Ett förutsättningslöst hembesök ingår inför varje installation. Det är många faktorer som påverkar vilka möjligheter som finns för att producera egen el - tillsammans ser vi till att hitta den bästa lösningen för dig och ditt tak.

Få bidrag för din solcellsinstallation

Du kan få skatteavdrag för dina solceller med 20% vilket omfattar både arbets- och materialkostnader. Det kallas ”skattereduktion inom ramen för grön teknik” och får sammanlagt uppgå till högst 50 000 kronor per år och person.

Jag är intresserad, hur går jag vidare?

Börja med att göra en intresseanmälan så skickar vi en budgetoffert till dig.

Gör en intresseanmälan