Smart Värme Elprisstyrning

Med Smart Värme Elprisstyrning kan du styra ditt värmesystem till att värma när elpriset är som lägst. Smart Värme fungerar med de flesta vattenburna värmesystemen såsom bergvärme- och frånluftspumpar och de flesta elpannorna. När det är lägre elpris växlar systemet upp och när elpriset är som högst bromsar systemet in. Tillsammans med vårt timprisavtal kan du sänka dina elkostnader.

Värmen anpassas automatiskt

Tekniken tar hänsyn till väderprognos, solinstrålning, inne- och utetemperatur och elpriser för att kunna optimera ditt värmesystem. Det enda du behöver göra är att ställa in vilken inomhustemperatur du vill ha för att sedan lugnt kunna luta dig tillbaka utan att behöva oroa dig för att ditt uppvärmningssystem förbrukar mycket el de timmar då elen är som dyrast. Förbrukningen följer du i vår app SEOM Smart Värme.

Besparingar

Analyser av våra kunder som installerade Smart Värme Elprisstyrning under hösten 2022 visar sänkta elkostnader med minst 100 kr och upp till drygt 1 000 kronor på en månad. Hur mycket pengar du kan spara genom att styra din uppvärmning efter timpriserna på el beror på hur stort huset är, hur många personer som bor i hushållet, hur stor elförbrukningen är och vad timpriserna på el är.

Allt du behöver i ett och samma paket 

Smart Värme Elprisstyrning tillverkas av Ngenic som är marknadsledare inom smart värmestyrning. När du du beställer Smart Värme Elprisstyrning från oss ingår alla enheter du behöver för att både kunna styra och ha koll på din energiförbrukning så du lätt kommer igång.

Paketpriset för Smart Värme Elprisstyrning är 2 995 kr och en abonnemangsavgift om 59 kr/månad. Om du önskar kan vi hjälpa dig med installationen och se till att allt fungerar, då tillkommer en kostnad på 1375 kronor.

Erbjudandet om Smart Värme Elprisstyrning gäller för dig som har, eller byter till, ett timprisavtal på din el hos oss. Läs mer om timprisavtal på elen här.

Beställ Smart Värme Elprisstyrning

På den här sidan kan du säkerställa att ditt värmesystem är kompatibelt med produkten och lägga din beställning. Preliminär leveranstid anges när du gör din beställning.

Har du inget timprisavtal hos oss än? Inga problem, i samband med din beställning får du information om hur du tecknar ett timprisavtal.

 

Allmänna avtalsvillkor

Produktinformation