Grattis till höstens sponsringstagare!

Publicerad:

Under hösten har det varit möjligt att söka sponsring från oss för att få stöd till att genomföra en eller flera miljömässigt hållbara aktiviteter. Nu är höstens sponsringstagare utsedda.

Händer som tillsammans håller i grödor. Varmt solsken i bakgrunden. Texten Tillsammans gör vi Sollentuna mer hållbart syns.

De utvalda är: Montessoriförskolan Solkatten, Snäckbackens förskola och särskola, Montessoriförskolan Pärlugglan, Consensum gymnasium och Sollentuna Backhopparklubb som alla står inför kreativa och miljömässiga projekt som vi gärna vill vara med att bidra till.

Eftersom vårt uppdrag på SEOM, Sollentuna energi & Miljö är att jobba för ett miljömässigt hållbart Sollentuna ser vi det som en viktig del att kunna stötta goda insatser för kommunen. Därför kommer vi att fortsätta att erbjuda föreningsliv, ideell verksamhet, skolor och förskolor i Sollentuna att ansöka om sponsring från oss. Nästa tillfälle att söka sponsring hos oss blir under våren 2020. Mer information kommer här på hemsidan.

Läs mer

Tillsammans gör vi Sollentuna hållbart!